Palvelut

Strategiset siirrot korroosionestoon

Korroosionestoprosessien ja pakkaustapojen kartoittamisella voi säästää merkittävästi toimitusketjun kokonaiskustannuksissa.

Takaisin 
 
 
 
 

Korroosionesto

Korroosion syitä voi olla monia, eikä sen aiheuttajan löytäminen ole aina helppoa. Tarjoamme asiakkaillemme korroosioriskien hallintaan valikoiman palveluita, joiden avulla  korroosioriskejä pienennetään sekä korroosioestomenetelmien käyttöä tehostetaan.

Korroosiosta aiheutuvat vahingot ovat usein merkittävä kustannustekijä toimitusketjun eri vaiheissa. Korroosiovaurioilla on lisäksi vaikutus toimitusvarmuuteen sekä loppuasiakkaan kokemukseen laadusta.

Tutustu korroosioriskien hallintapalveluihimme. Tekninen tukemme kertoo mielellään palveluistamme lisää.

 
 
 

Koulutuspalvelut

Kun asiakkaamme tarpeesiin parhaiten soveltuva korroosionestomenetelmä on valittu, on korroosionestoon asianmukaisesti koulutettu henkilökunta avainasemassa. Valittua suojausmenetelmää tulee käytännössä soveltaa optimaalisesti ja taloudellisesti.

Asiakkaidemme asiantuntemuksen parantamiseen Zerust Oy tarjoaa monitasoisen ja kattavan koulutusjärjestelmän, joka sisältää mm.

  • Asiakaskohtaiset sisäiset koulutukset
  • Seminaarit
  • Ajankohtaisiin asioihin paneutuvat työpajat
  • Korroosion perusteet -koulutukset

Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Yhteystiedot

 
 
 

Korroosionesto Zerust®Excor® -tuotteilla

Järjestämme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti räätälöityjä korroosionestokoulutuksia. Koulutuksessa käydään tarvittavassa laajuudessa lävitse vaatimukset ja edellytykset VCI-suojauksen onnistumiselle. 

Jokaisella suojauskohteella on omat erityisominaisuutensa, jonka perusteella valitaan optimaalinen suojausratkaisu. Kun suojausratkaisu on valittu, on suojausta toteuttava henkilökunta syytä kouluttaa niin, että suojaus tapahtuu aina täsmällisesti ja suojauksen mahdolliset erityisominaisuudet tulevat huomioonotetuiksi jokaisessa suojaustapahtumassa.

Asiakaskohtaiset koulutustilaisuudet järjestetään yleisimmin asiakkaan tiloissa.

Kysy lisää, niin järjestämme juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn koulutuspaketin.

 

Korroosionestoseminaarit

Seminaareissamme paneudumme syvällisemmin VCI-teknologian tuomiin mahdollisuuksiin korroosionestossa. Tuomme asiakkaillemme tietoa maailmalla tuoteutetuista suojausratkaisuista ja käymme lävitse parhaiksi todettuja menetelmiä jatkuvan laadun ylläpitämisestä korroosionestossa . Seminaarit sisältävät myös laajempaa tietoa korroosionestoon liittyvistä näkökohdista.

Uudet seminaaritapahtumat julkaisemme Uutiset -sivustolla. Tämän lisäksi asiakkaamme saavat henkilökohtaisen kutsun seminaareihimme.

MikrkoBaldus Seminar.jpg

 

Työpajat

UUTTA! Järjestämme asiakkaan tarpeen mukaan räätälöityjä ja tarpeeseen kohdennettuja työpajoja, joissa käsitellään käytännönläheisesti korroosionestoon liittyviä mahdollisuuksia ja paneudutaan mahdollisiin käytännön ongelmatilanteisiin. Työpajan aiheena voi olla esim. pesunesteiden korroosiivisyyskokeet, VCI-kalvojen kutistaminen ym. asiakkaillemme oleva ajankohtainen aihe.

 

Korroosion perusteet

Korroosio on yksi yleisimmistä materiaalien tuhoutumismekanismeistä. Korroosio on metallin fysikaalis-kemiallinen reaktio ympäristönsä kanssa. Korroosio aiheuttaa muutoksia metallin ominaisuuksiin, mikä voi usein johtaa metallin, sen ympäristön tai teknisen järjestelmän vaurioihin.

Korroosion perusteet -koulutuksessa käymme läpi korroosiotietoutta. Paneudumme korroosion syihin, seurauksiin ja korroosionhallintamenetelmiin.
Korroosion syiden ja seuraussuhteiden ymmärtäminen parantaa yrityksen valmiutta estää haitalliset korroosiovauriot. 

Korroosion perusteet -seminaarit järjestetään myös asiakaskohtaisesti. 

Uusista seminaareista löydät tietoa Uutiset -osiosta. Asiakkaillemme lähetetään myös henkilökohtaiset kutsut.

 
 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth