Teknologia

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme palvelevat asiakkaitamme ympäri maailmaa. Harjoitamme laboratorioissamme tieteellisesti johdettua tutkimusta, jonka puitteissa tutkimme asiakaskohtaisia kysymyksiä, kehitämme tuotteitamme entistä tehokkaammiksi sekä varmistamme jokaisen tuote-erän korkean laadun.

Takaisin 
 
 
 
 
 

Tuotteet ja ympäristö

Zerust®Excor® on ollut pitkään edelläkävijä tehokkaampien ja kokonaistaloudellisempien korroosionestokalvojen kehittäjänä. Keskitymme korkealaatuisiin korroosionestotuotteisiin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden valita ekologisempia korroosionestotuotteita korroosioneston tehosta tinkimättä. Teknologisen edelläkävijyyden lisäksi Zerust Oy:n tavoitteena on olla edelläkävijä myös ympäristöstä vastuullisena yrityksenä.

 
 

Zerust Oy on kumppani paremman, puhtaamman ja tehokkaamman korroosioneston ratkaisuissa.


Zerust Oy strategian perustana on kyky soveltaa ainutlaatuista korroosionesto-osaamista siten, että erilaisista ja mahdollisimman tehokkaista korroosiota estävistä komponenteista pystytään valmistamaan korkealuokkaisia ympäristövaikutukset huomioonottavia korroosionestotuotteita.

Kaikki Zerust®Excor® -korroosionestokalvot on leimattu kansainvälisillä kierrätystunnisteilla, jotka ohjaavat kalvojen käyttäjät oikeaan kierrätystapaan. Zerust®Excor® tuotteet soveltuvat kierrätystunnuksen mukaiseen kierrätykseen sellaisenaan.

Laadukkaita korroosionestotuotteita tarvitaan tyydyttämään teollisuuden kasvava tehokkuuden tarve mahdollisimman kestävällä tavalla. Kehittämällä ja tuottamalla biohajoavia ja biopohjaisia korroosionestotuotteita Zerust Oy voi tehdä oman osansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Ympäristövastuulliseen toimintaan kuuluu mielestämme myös se, että tuotteet valmistetaan aina mahdollisimman lähellä tuotteiden loppukäyttäjää.

Korroosionestokalvoja on monenlaisia. Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden valita tuote, joka on maailmanlaajuisten asiakkaidemme hyväksymissä olosuhteissa valmistettu ja jonka tie valmistajalta asiakkaalle on selkeä.

 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth