Uutiset ja tapahtumat

Voit seurata täällä viimeisimpiä uutisia tuotteista, tapahtumista sekä messuista.

Takaisin 
 
 
 
 

07.11.2014

Zerust Oy 20-vuotta!

20v.jpg

Tänä syksynä Zerust Oy:llä käynnistyi juhlavuosi.

Juhlimme 20-vuotista taivaltamme korroosioneston mielenkiintoisessa maailmassa.

Olemme erikoistuneet väliaikaiseen korroosionestoon, joka yleisimmin tarkoittaa metallia sisältävien tuotteiden suojausta kuljetuksen ja varastoinnin aikaisilta olosuhderasituksilta. Zerust Oy on kohonnut Suomen keskeisimpiin tekijöihin korroosioneston saralla monipuolisella korroosioneston osaamisellaan.

Zerust Oy: tavoitteena on olla johtava asiantuntija omalla alallaan,  ja tavoitteen saavuttamiseksi on tehty jatkuvaa pitkäjännitteistä työtä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asiakkaiden tarpeiden ja korroosiomekanismien ymmärtäminen on toimintamme keskeisin tekijä, joka on ohjannut meitä Zerustilaisia koko ajan kehittymään ja oppimaan uutta. Tuotteemme ja Zerust®Excor® –teknologia on laajasti tunnettu ja hyväksytty Suomen teollisuudessa, ja yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme päässeet kokemaan hienoja onnistumisia vaativien suojauskohteiden toteuttamisessa.

Kuluneiden vuosien aikana maailmanlaajuisen yhteistyöverkostomme ansiosta Zerust®Excor® -teknologia on yksi maailman tunnetuimmista korroosionestomenetelmistä. Zerust Oy täyttää 20 vuotta, mutta teknologiamme ensimmäisestä käyttöönotosta on kulunut jo 35 vuotta. Zerust® -tuotteiden ensiesittely tapahtui USA:n autoteollisuudessa vuonna 1980, kun tuotteiden alkuperäinen kehittäjä Northern Technologies International Corp. (Nasdac: NTIC) onnistui ensimmäisenä maailmassa integroimaan aktiiviset korroosionestotehoaineet LDPE-kalvoon.

Hyvät asiakkaamme. Kiitämme teitä kaikkia mielenkiintoisista ja onnistuneista vuosista. Haluamme myös jatkossa teiltä uusia haasteita. Mitä parempaa korroosionestoteknologiaa vaaditte, sen parempi meille!

Antoisaa ja työntäyteistä tulevaisuutta meille kaikille toivottaen,

Zerust Team Finland 

PS.
Zerust Oy:n juhlavuoden kunniaksi olemme teettäneet asiakkaitamme varten 20-vuotisjuhlamukin. Saat mukin ottamalla yhteyttä omaan yhteyshenkilöösi.

 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth